de9trin

d9t

Christine Schøtt (f. 68) er operasanger, Voiceembodiment-sangcoach med overbygning i stemmerehabilitering (Rosing-metoden). Desuden certificeret privatpraktiserende psykoterapeut, MPF (ID+DAT) og supervisor med særlig erfaring og ekspertise indenfor borderlinefeltet. 


Hun interesserer sig for musikdramatisk formidling og undervisning indenfor krydsfeltet: soma-psyke-stemme.


Hun er cand.mag. i musikvidenskab og dansk med speciale i kulturformidling herunder navnlig musikdramatik. Desuden har hun studeret teatervidenskab i to år. Christine har samarbejdet med komponisten Draminsky mange gange igennem de sidste 20 år, herunder otte operaproduktioner med opførelser i Danmark, Spanien, Japan. 


Hun har, tillige i musikdramatiske sammenhænge, stået på scenen med performer Peter Vadim siden '96.


www.christineschøtt.dk

de9trin blev dannet med afsæt i festivalen Med og Uden Smykker (2016), der handler om at turde møde det ukendte med et åbent sind. Vi består af Christine Schøtt, Jakob Draminsky, Mads Mazanti Jensen og Peter Vadim. Derudover fungerede Line Frank som kostumedesigner på showet Med og Uden Fjerdragt.

Jakob Draminsky Højmark er komponist og performer med interesse for musikdramatik, lydkunst, musique concréte og improvisation. Gennem lydinstallationer og musikdramatik udforsker Draminsky mulighederne i digital modulation af akustiske lydgivere og den menneskelige stemme. Flere af hans værker for klassiske kammerensembler og hans otte mini-operaer – udviklet i samarbejde med bl.a. Musikteatret Undergrunden, forfatteren Peter Laugesen, den katalanske digter Enric Casassas og det japanske Noh ensemble, Ryokusenkai – er led i denne udforskning.


Som udøvende musiker har han, parallelt med sine internationale, improvisationsbaserede duo- og trioprojekter og sine mange solokoncerter for basklarinet, sopraninosaxofon og computerteknologi eller – som på det seneste – med melodion og guitareffekter, også i en årrække optrådt som side-man for den franske legetøjs-pianist, Pascal Comelade.


Udover sit arbejde med konventionelle instrumenter har Draminsky desuden gang i en fortløbende undersøgelse af sammenhængen mellem vores visuelle og klanglige perception af hverdagsobjekter. Det sker fx i hans live konkret-lyds projekter, der ofte baserer sig på mindre og middelstore redskaber fra byggesektoren, på elektrisk og akustisk køkkenudstyr eller på hans samling af klokker og bjælder fra nær og fjern.


Draminsky har i løbet af sin karriere stået for soundtracks til både videoer og teater og har udgivet flere CD'er i eget navn. Fra 1990 til 2007 var han tilknyttet den eksperimentelle scene for lydkunst i Barcelona og blev i 2014 cand. mag. fra Københavns Universitets Japanstudier med speciale i kulturteknologiske fortællinger.


Mere information:

http://multisounds.dk/


http://seismograf.org/artikel/klangen-foelger-vind-og-vejr-og-tiden-er-blevet-oploest


http://www.allmusic.com/artist/jakob-draminsky-hojmark-mn0001948710/biography

Mads Mazanti Jensen har taget dramatikeruddannelsen ved Aarhus Teater, 1998-2001.

Japanstudier, Københavns Universitet, 2004-2011 (to semestre på Waseda Universitet, Tokyo, 2007-2008). Speciale i japansk teaterhistorie.


Har i samlet omkring to år studeret det japanske no-teater og samarbejdet med teatergruppen Gekidan Kaitaisha i Tokyo.


Har i perioder arbejdet som manuskriptforfatter på bl.a. Danmarks Radio.

Arrangerede no-workshop med skoleelever på Vesterbro i november 2008 og med no-skuespillerne, Yoshiki og Fuyuki Honda, i København og Aarhus, januar 2010. Udgav bogen “No – 10 japanske no-spil”, Forlaget Drama 2015.

Peter Vadim er danser, koreograf og landskabsarkitekt. Han undersøger, hvordan fortællinger skabt af kroppe indeholder situeret viden og peger på eksisterende behov for udvikling af steder. Han udvikler metoder til at formidle fortællingerne gennem koreografi og visuelle medier som kortlægning, film, tegning og modelbygning. På den måde kombinerer han koreografi og landskabsarkitektur.


Som danser arbejder han freelance og har siden 1994 medvirket i adskllige produktioner, blandt andre sammen med Christine Schøtt.


Projekter han selv har været med til at udvikle kan ses her: http://petervadim.dk/


Uddannelse:

2009-14 Landskabsarkitekt, cand.hort.arch, Københavns Universitet, SCIENCE.


1992-95 Koreograf/danser, Den Danske Scenekunstskole (Danseprojektet), Contemporary Dance/Koreografi.